حمید باراندوزی رئیس انجمن شرکت های حمل و نقل بین المللی شمالغرب کشور به همراه اعضاء هیات مدیره این انجمن با دکتر یونس ژائله رئیس و رضا کامی دبیر هئیت رئیسه و رئیس کمیسیون گمرک و حمل و نقل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز اتاق تبریز دیدار و در خصوص شرایط حمل و نقل بین المللی در شرایط شیوع بیماری کرونای در کشور و سایر کشور های جهان و راهکارهای مواجه این صنعت در شرایط پیش آمده را بررسی نمودند.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی تبریز این دیدار به منظور طرح و بررسی مشکلات بخش حمل و نقل بین المللی استان بعد از شیوع ویروس کرونا در کشور و سایر کشورهای جهان در ماههای اخیر بدلیل بسته شدن برخی از مرزهای خروجی کشور از جمله مرز بازرگان توسط کشور ترکیه و مشکلات موجود در حمل نقل ریلی صورت پذیرفت.
حمید باراندوزی رئیس انجمن شرکت های حمل و نقل بین المللی شمالغرب در ابتدای سخنان خود با یادآوری این نکته که با تلاش های مضاعف و همت والای مسئولان اتاق تبریز در حوزه حمل و نقل بین المللی استان به خصوص واحد کارنه تیر، در سال 98 رتبه اول کشور در صدور کارنه تیر کشور را به خود اختصاص داده است از تلاش های مسئول کارنه تیر اتاق تبریز و همکاران وی در این حوزه قدردارنی نمود.
رئیس انجمن شرکت های حمل و نقل بین المللی شمالغرب در این خصوص با تاکید بر این موضوع که اقداماتی از تسهیل در امور در صدور خدمات مسئولان کارنه تیر اتاق تبریز سبب شده 12 شرکت حمل و نقل بین المللی از سایر استان های کشور دفتر مرکزی خود را در تبریز برای ادامه فعالیت خود تاسیس و در انجمن شمالغرب کشور عضو شوند.
وی اظهار امیدواری نمود: با حمایت مدیریت اتاق تبریز و مسئولان کارنه تیر این اتاق برای سال های متمادی در این صنعت جایگاه خود را حفظ و ارتقاء دهد .
باراندوزی مشکلات پیش آمده در خصوص حمل و نقل بین المللی بعد از شیوع ویروس کرونا، نحوه محاسبه ارزش افزوده شرکت های حمل و نقل و مشکلات موجود در حمل نقل ریلی را از عمده مسائل قابل طرح و بررسی در جلسه خواند و از مسئولان اتاق تبریز خواست در جهت حل این مسائل و مشکلات اقدامات عاجلی را انجام دهند.
یونس ژائله رئیس اتاق تبریز با اشاره به وضعیت پیش آمده در اقتصاد استان و کشور در شرایط شیوع ویروس کرونا که واحدها ی تولیدی و فعالان اقتصادی را با مشکل مواجه نموده است. در راستای مسئولیت اجتماعی بنگاه های اقتصادی یادآور شد: با توجه به بررسی های صورت گرفته از طرف انجمن های اقتصادی و صنعتی در صدد هستیم تا خانواده هایی که معیشت آنها در شیوع این ویروس با مشکل مواجه شده حمایت نماییم و در همین راستا حدود ده هزار بسته حمایتی شامل اقلام مورد نیاز و اساسی این خانواده ها در روزهای آتی ارسال و تقدیم خواهد شد.
رئیس اتاق تبریز در خصوص بررسی و حل مسائل و مشکلات شرکت های حمل نقل بین المللی استان خاطر نشان کرد: رفتار متقابل با کشورهای همسایه در مواجه با شرکت های حمل و نقل، نوسازی کامیون های مورد استفاده در این شرکت ها، پرهیز از موازی کاری های صورت گرفته از طرف نهادها و سازمان های دولتی که در امور حمل و نقل و به طور کلی در واردات و صادرات کالا ها فعال هستند را اولویت اساسی اتاق تبریز می دانیم و در همین راستا تلاش خواهیم نمود با رایزنی های صورت گرفته با مسئولان امر در استان و کشور بتوانیم مشکلات این بخش از اقتصادی کشور را مرتفع نمایم.
رضا کامی عضو هئیت رئیسه اتاق تبریز در ادامه جلسه با ارائه گزارشی از فعالیت های انجام یافته از طرف کمیسیون حمل و نقل و گمرک اتاق تبریز در جهت حل مسائل و مشکلات صنعت حمل و نقل استان یادآور شد: شرایط صنعت حمل نقل بعد از شیوع ویروس کوید 19 این صنعت را با مشکلات جدی مواجه نموده است. وی اظهار امیدواری نمود: با بررسی بیشتر مسائل و مشکلات پیش آمده و با بهره گیری از تجربیات سایر کشور ها در مدیریت قرنطینه رانندگان کامیون های بین المللی بتوانیم بخش عمده از مشکلات این شرکت ها را برطرف نماییم.
در ادامه جلسه مقرر شد در روز های آتی به منظور بررسی بیشتر مسائل و مشکلات حمل و نقل ریلی در استان جلسه ای با مسئولان استانی در امر اقتصاد و مدیران راه آهن استان در محل اتاق تبریز تشکیل گردد.