تاریخ : پنجشنبه 11 بهمن 1403
کد 5511

در اتاق تبریز برگزار شد

دوره آموزشی راهکارها و شیوه‌های مدیریت بهینه نگهداشت کارکنان

دوره آموزشی راهکارها و شیوه‌های مدیریت بهینه نگهداشت کارکنان و شناسایی عوامل موثر بر ارتقاء عملکرد آنها با مشارکت اتاق بازرگانی تبریز و انجمن صنایع غذایی استان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی تبریز، در این دوره آموزشی، سیدسعید حسینیان حقی؛ مدرس دانشگاه، به تدریس مباحث مرتبط با این حوزه پرداخت.
 
 
 

 
آلبوم تصاویر دوره آموزشی راهکارها و شیوه‌های مدیریت بهینه نگهداشت کارکنان