تاریخ : دوشنبه 8 بهمن 1403
کد 5503

چهارمین همایش تجلیل از پیشکسوتان صنعت کفش تبریز در اتاق تبریز برگزار شد

چهارمین همایش تجلیل از پیشکسوتان صنعت کفش تبریز، با حضور مدیران دولتی و فعالان این حوزه در اتاق بازرگانی تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی تبریز، مهدی امینی؛ عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تبریز در این همایش ضمن قدردانی از زحمات تمامی فعالان این حوزه تاکید کرد: اگر امروز کفش تبریز در تمام دنیا زبانزد است، مرهون همت این عزیزان است.
وی در ادامه با اشاره به مشکلات تولیدکنندگان افزود: در حال حاضر اخذ مالیات سنگین از فعالان اقتصادی، تولیدکنندگان را با چالش بزرگی‌ مواجه کرده است.
امینی، خواستار رفع موانع موجود برای توسعه فعالیت‌های تولیدی و صنعتی شد.
 
تبریز، پایتخت تجاری و صنعتی ایران
صابر پرنیان، رئیس سازمان صمت استان آذربایجان‌شرقی، با تاکید بر جایگاه تبریز گفت : تبریز به عنوان یکی از شهرهای تجاری ایران شناخته می‌شود. این شهر از گذشته تا کنون به عنوان پایتخت دو کالای اصلی کشور، فرش و کفش، مورد توجه قرار گرفته است.
پرنیان تأکید کرد: تاجران و صنعتگران تبریزی باید فعالیت‌های بیشتری در عرصه‌های بین‌المللی داشته باشند و به بازار جهانی بازگردند. این رویداد با حمایت‌های لازم، تلاش مستمر و استفاده از فناوری‌های جدید امکان‌پذیر خواهد بود.
وی بر لزوم حضور در بازارهای خارجی برای صنایع دیگر مانند خودروسازی تأکید کرده و خاطرنشان کرد: صنعتگران عرصه کفش باید مطالبات خود از دولت را افزایش دهند.
پرنیان گفت: به کفش نباید فقط به عنوان یک اتحادیه نگریسته شود، زیرا دارای برندهایی معتبر در سطح کشور و جهان است.
 
لزوم حمایت دولت از صادرات کفش تبریز
 جعفر صالحی؛ رئیس سابق اتحادیه صادرکنندگان کفش صنعتی استان اظهار داشت: در سال‌های ۸۶ و ۸۷ صادرات کفش تبریز به شدت رونق داشت و این صنعت به کشورهای مختلفی از جمله ارمنستان صادر می‌شد. اما اکنون پس از سالها خبری از رونق و صادرات گسترده کفش نیست.
وی با ابراز نگرانی از عدم توجه به این صنعت در سال‌های اخیر تاکید کرد: حمایتی از سوی دولت صورت نمی‌گیرد و باید این حمایت هرچه زودتر صورت بگیرد.
صالحی همچنین به بازار روسیه به عنوان یک فرصت مناسب برای تجارت اشاره کرد و خواستار افزایش حمایت دولتی از صنعت کفش شد.
وی بر لزوم توجه به این صنعت برای احیای صادرات و رونق اقتصادی تأکید کرد.
اسماعیل چمنی؛ رئیس شورای اسلامی استان آذربایجان‌شرقی، خواستار تسهیل‌گری برای فعالان حوزه کفش و چرم، به عنوان صنعت باسابقه استان شد.
وی گفت: صنعت کفش استان نیاز به نوسازی و ورود تجهیزات و ماشین‌آلان به‌روز دارد.
حسین منافی باغمیشه؛ رئیس اتحادیه کفاشان تبریز با بیان اینکه صنعت کفش تبریز حدود سه هزار و ۴۰۰ فعال دارد، افزود: این صنعت، صنعت جد و آبادی ما محسوب می‌شود و تکریم بزرگان و پیشکسوتان این حوزه وظیفه همه ماست.
وی تاکید کرد: صنعت کفش، فعالیتی پاک و غیرآلاینده و محله‌محور است که به‌درستی تحویل ما داده شده است و ما نیز باید آن‌ را برای آیندگان حفظ کنیم.
منافی بر لزوم حمایت دولت برای اعتلای این صنعت تاکید کرد.
عین‌الله حسین‌زاده؛ دبیر اجرایی همایش گفت: جایگاه امروز صنعت کفش استان، مدیون پیشکسوتان این حوزه است و همین امر ضرورت برگزاری همایش تجلیل از پیشکسوتان صنعت کفش را دوچندان می‌کند.
وی از زحمات تمامی فعالان این حوزه چه در بخش تولید و چه در بخش صنعت قدردانی کرد و افزود: تولید بدون فروش مفهومی ندارد و هر کدام در جای خود مهم و اساسی هستند.
 

 
آلبوم تصاویر چهارمین همایش تجلیل از پیشکسوتان صنعت کفش تبریز