تفاهمنامه همکاری بین اتاق بازرگانی تبریز و پارک علم و فناوری تبریز، به منظور گسترش همكاري، ايجاد زمينههاي نوآوري و شكوفايي، استفاده بهینه از ظرفیتهای موجود و تقويت مشاركت و حمايت از مبتکران و طرحهاي مبتني بر دانش و فناوري و توسعه اقتصاد دانشبنیان و اشتغال آفرینی با هدف حمایت از جذب و استقرار شرکتهای فناور و دانشبنیان، با حضور هیئت نمایندگان اتاق تبریز و رئیس پارک علم و فناوری آذربایجانشرقی به امضا رسید.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی تبریز، مسعود بنابیان؛ نایبرئیس اتاق تبریز در این نشست با تاکید بر اهمیت مباحث دانشبنیان در بخش صنعت گفت: موضوعات مربوط به مسائل زیستمحیطی و استاندارد در حال حاضر جزو گرههای اصلی کشور هستند.
وی با بیان اینکه این دو مبحث، از ارکان اصلی توسعه پایدار در تمام دنیا بهشمار میروند، افزود: علیرغم حساسیت این دو حوزه، طی سالیان متمادی کمترین توجه از سوی دولتهای قبلی بر این بخشها شده است.
نوید امجد؛ رئیس کمیسیون کارآفرینی، اقتصاد دانشبنیان و بهبود فضای کسبوکار اتاق تبریز در این نشست، یکی از مشکلات اساسی استان را انتصاب مدیران غیر متخصص عنوان کرد.
سعید جعفری راد؛ رئیس پارک علم و فناوری استان آذربایجانشرقی، امضای این تفاهمنامه را فرصت مناسبی برای توسعه فعالیتها در حوزه دانشبنیان عنوان کرد.
وی با اشاره به ماده 11 قانون جهش تولید دانشبنیان گفت: بر این اساس معادل هزینه انجام شده برای فعالیتهای تحقیق و توسعه، به عنوان اعتبار مالیاتی با قابلیت انتقال به سنوات آتی به شرکتها و موسسات متقاضی اعطاء و معادل آن از مالیات قطعی شده سال انجام هزینه مذکور یا سال های بعد کسر می شود، سایر استانها توانستهاند از این ظرفیت بهره ببرند، اما در آذربایجانشرقی، از این فرصت به خوبی استفاده نکردهایم.
جعفریراد از اعلام آمادگی این مجموعه برای تدوین پروژههای مشترک با اتاق تبریز در زمینههای مختلف از جمله استاندارد، محیط زیست و... خبر داد.
در پایان این دیدار تفاهمنامه همکاری بین اتاق بازرگانی تبریز و پارک علم و فناوری استان آذربایجانشرقی در 10 ماده به امضا رسید.