اولین نشست رئیس اتاق تبریز با اعضاء انجمن صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی استان با حضور دکتر پزشکیان نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، جهانگیری معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری، مدیران کل و کارشناسان ادارات استان در محل اتاق تبریز برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی صنایع ،معادن و کشاورزی تبریز یونس ژائله رئیس اتاق تبریز به منظور بررسی موضوعات و مسایل انجمن صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی استان نشستی با اعضاء این انجمن برگزار نمود و اعضاء حاضر در نشست به طرح موضوعات خود از جمله نوسان قیمت و کمبود مواد اولیه مصرفی صنایع غذایی استان از جمله آرد، شکر،روغن، گلوکزو... و پرداختند.
کمبود نقدیندگی صنایع نیز از جمله موارد مطرح شده از طرف بخش خصوصی استان در این نشست بود.
یونس ژائله رئیس اتاق تبریز در سخنانی با قدردانی از حضور مسئولان ادارات استان و اعضاء انجمن صنایع غذایی با اشاره به اهمیت واحدهای صنایع غذایی در توسعه اقتصادی استان خاطر نشان کرد: 560 واحد تولیدی در این حوزه درای پروانه بهره برداری هستند که با 17هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری توانسته اند در سال 1397 شش هزار و چهارصد و چهل ویک نفر اشتغال ایجاد نموده و 204 میلیون دلار تولید ثروت برای استان ایجاد نموده اند.
رئیس اتاق تبریز با اشاره به تحریم های ظالمانه علیه کشورمان خاطر نشان کرد: با وجود تمام سختی هایی که از این بابت بر مردم و صنایع کشور تحمیل می شود؛ اما وجود بازار 500 میلیون نفری منطقه، جمعیت جوان، نیروی کار و انرژی ارزان این امکان را به واحدهای تولیدی در صنایع غذایی و سایر حوزه های تولیدی و صنعتی فراهم آورد که در جهت توسعه اقتصادی گام های موثری برداشته شود. وی با تاکید برپیام مقام معظم رهبری در سال جدید « رونق تولید» افزود: مطمئنا برای تحقق این پیام همکاری بین دولت و بخش خصوصی برای فایق آمدن بر مشکلات ضروری است و این بخش ها هیچکدام به تنهایی نخواهند توانست بر مشکلات غلبه کنند.
رئیس اتاق تبریز با اشاره به اهمیت همکاری دولت و بخش خصوصی در توسعه اقتصادی کشور و استان گفت: برای سال 98 می بایست نقشه راهی جدید با در نظر گرفتن شرایط ویژه ترسیم نموده تا بتوانیم در مواجه با بزرگترین مسئله اجتماعی کشور که اشتغال است را مرتفع نمائیم . وی با یاد آوری این نکته که بیش از 30 درصد از نیروی انسانی فعال استان در حوزه صنایع غذایی مشغول به فعالیت هستند از بانک های مرتبط با صنایع غذایی استان خواست تا در خصوص ایجاد و راه اندازی پروژه های بزرگی همچون؛ کشت و صنعت، امکان جهش اقتصادی در سال 98 را در استان فراهم نمایند.
دکتر مسعود پزشکیان نایب رئیس مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با تاکید بر همکاری نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی با بخش خصوصی در حل مشکلات بوجود آمده افزود: هر جا که اراده باشد راه پیدا خواهد شد. وی علم، مشارکت و هبستگی و باور به حل مسایل و مشکلات را مهمترین راهکار برون رفت از شرایط موجود کشور خواند و با اشاره به فرموده حضرت علی (ع) افزود : ایشان در نهج البلاغه تجار و صاحبان صنایع را از ارکان ثبات جامعه و دولت میدانند و یاد آور می شوند، برای توانمندی هر جامعه ای باید از صاحبان صنایع و تجار حمایت شود تا منابع لازم برای اداره جامعه محقق گردد.
جهانگیری معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری با تاکید بر این نکته که مدیریت ارشد استان مصمم است با همراهی و همکاری بخش خصوصی مسایل و مشکلات اقتصادی استان را به صورت تخصصی مرتفع نماید افزود: معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری آمادگی خود برای برگزاری جلسات تخصصی در حوزه مختلف کاری در راستای حل مسائل و مشکلات اقتصادی جامعه را اعلام می نماید.
روحی مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری نیز در سخنانی از اعضاء و هیئت مدیره انجمن صنایع غذایی استان خواست تا با ایجاد کارگروه کارشناسی برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت خود برای مواجهه با مسایل و مشکلات پیش رو را ارائه دهند.
هاشم زاده مدیر کل حوزه استاندار نیز با اشاره به جنگ اقتصادی که کشور با آن مواجه است؛ رونق تولید را همکاری دولت و بخش خصوصی خواند و یادآور شد: همکاری و هم افزایی بین این دو بخش می تواند در جهت توسعه همه جانبه کشور و رفاه اجتماعی مردم مفید واقع شود.
در ادامه جلسه برخی از روسای بانک هایی که در این نشست حضور داشتند با تاکید بر نگاه سیستمی به مسایل و موضوعات مطرح در جامعه اعلام آمادگی خود را برای حمایت از پروژه های بزرگ استانی را مطرح نمودند.
گفتنی است در این نشست برخی از اعضاء حاضر در جلسه به بیان مسایل و مشکلات خود در حوزه صنایع غذایی پرداختند.