رییس اتاق تبریز، توقف اعطای تسهیلات بانکی را در شرایط کنونی سبب نارضایتی واحدهای تولیدی و فعالان بخش خصوصی استان دانست.
به گزارش روابط عمومی اتاق تبریز، یونس ژائله در نودمین نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان با تاکید بر لزوم تلاش دو سویه دولت و بخش خصوصی گفت: باید تقدیر ویژه ای از سرمایه گذاران و فعالان بخش خصوصی استان داشته باشیم که در شرایط کنونی موجب رشد آمار سرمایه گذاری در استان شده اند. همچنین از تیم اقتصادی آذربایجان شرقی به دلیل حمایت های صورت گرفته از بخش اقتصاد استان، قدردانی لازم را داریم.
وی ادامه داد: اتاق تبریز بارها از سوی استاندار به عنوان قرارگاه اقتصادی استان مطرح شده و همچنین دستورات لازم برای همکاری و همراهی مسئولان دولتی با بخش خصوصی از سوی استاندار محترم داده شده است که امیدواریم مسئولان بخش های دولتی به این موضوع عنایت ویژه ای داشته باشند.
ژائله با اشاره به آماده سازی طرح توسعه استان ویژه سال 1402 توسط بخش خصوصی و با همراهی دولت گفت: این طرح توسعه را تا پایان آبان ماه سال 1401 ارائه خواهیم داد تا پس از تصویب استاندار آذربایجان شرقی، وارد مرحله اجرایی شود.
وی با تاکید بر لزوم اجرایی شدن مصوبات جلسات شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان گفت: در سفر رییس بانک مرکزی به استان و در جمع فعالان بخش خصوصی بر لزوم ارائه تسهیلات بانکی به منظور افزایش نقدینگی واحدهای تولیدی تاکید شد که در این راستا رییس بانک مرکزی از تامین 40 همت به عنوان سرمایه در گردش واحدهای تولیدی خبر داد که این موضوع متاسفانه تاکنون اجرایی نشده است.
رییس اتاق تبریز با بیان اینکه عدم پرداخت تسهیلات بانکی باعث نارضایتی واحدهای تولیدی شده است، گفت: شرایط کنونی زمان خوبی برای توقف اعطای تسهیلات بانکی نیست.
عابدین خرّم نیز در این جلسه، ورود و تلاش فعالان بخش خصوصی به حوزه های مختلف اقتصادی و اجتماعی را درخشان و مناسب ارزیابی کرده و گفت: در این میان انجام حمایت های لازم همچون صدور به موقع مجوزها جزو تعهدات مسئولان دولتی است که باید به درستی به آن عمل شود که هم اکنون نیز مسئولان دولتی استان در پی انجام این تعهد هستند.
استاندار آذربایجان شرقی، اتاق تبریز و شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان را بهترین مکان برای طرح مشکلات دوسویه دانسته و گفت: بخش خصوصی آذربایجان شرقی سرمایه گذاری های خوبی در استان داشته که ما نیز تمامی مسئولان دولتی را موظف کرده ایم که حمایت لازم را از تمامی سرمایه گذاران به خصوص آن هایی که سرمایه گذاری بالای 100 میلیارد در استان داشته اند، انجام دهند.
وی، اختیار بانک های استان را محدود عنوان کرده و گفت: بانک هایی که به هر دلیل در انجام وظیفه خود کوتاهی داشته اند، باید گزارش لازم را ارائه دهند که جلسه آینده نیز از مسئولان بانکی استان خواهیم خواست با حضور در جلسه، جوابگوی ابهامات بخش خصوصی باشند. باید مشکلات کسانی که در استان سرمایه گذاری می کنند، حل و فصل شود.
گفتنی است ارائه گزارش مصوبه هشتاد و هشتمین نشست شورا با عنوان « بررسی مشکلات ناشی از عدم تایید وثایق املاک و ماشین آلات صنعتی واحدهای تولیدی توسط بانک ها و موسسات اعتباری در اعطای تسهیلات بانکی » پیش از دستور این جلسه بود.
همچنین بررسی موضوع لزوم هماهنگی اداره کل دامپزشکی استان و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در خصوص ارائه گواهی بهداشت محصولات صادراتی کشاورزی و صنایع تبدیلی، بررسی پیشنهاد کاهش نرخ مالیات اشخاص حقوقی فعال در تمامی حوزه ها موضوع ماده 105 قانون مالیات های مستقیم و انتخاب هشت نفر از مدیران عامل شرکت های برتر خصوص و تعاونی یا روسای تشکل های تعاونی و خصوصی مطابق بند 4 بند «د» ماده 1 دستور العمل نحوه اداره جلسات شوراهای استانی، سه دستور جلسه این نشست بودند.
آلبوم تصاویر نودمین نشست شورای گفتگوی آذربایجان شرقی