نائب رییس اتاق تبریز بر لزوم درج قیمت مصرف کننده در سامانه جامع تجارت توسط واحدهای تولیدی تاکید کرد.
عباس کمالی در گفتگو با روابط عمومی اتاق تبریز با اشاره به برگزاری جلسه ای با حضور فعالان بخش خصوصی و مسئولان دولتی برای پیگیری درج قیمت مصرف کننده کالا در سامانه جامع تجارت گفت: در این جلسه بر یکسری تکالیف قانونی تولیدکنندگان و واردکنندگان نسبت به درج قیمت بر روی کالاهای تولیدی و وارداتی اشاره شد.
وی همچنین با اشاره به لزوم درج نرخ مصرف کننده اقلام مذکور در سامانه جامع تجارت گفت: تعداد کثیری از واحدهای تولیدی به این تکلیف قانونی عمل نکرده و از درج قیمت مصرف کننده در سامانه جامع تجارت خودداری کرده اند که در این جلسه بر لزوم اقدام هر چه سریعتر این واحدها تاکید شد.
نائب رییس اتاق تبریز ادامه داد: بازرسی های مربوطه طی سه روز آینده آغاز خواهد شد لذا واحدهای تولیدی باید هر چه سریعتر نسبت به انجام این تکلیف قانونی اقدام کنند.
وی افزود: همچنین در این جلسه نسبت به بیان مشکلات واحدهای تولیدی نیز اقدام شد که یکی از این مشکلات، عدم وجود آموزش کافی و عدم آشنایی واحدهای تولیدی در رابطه با نحوه ثبت در سامانه جامع تجارت بود که در این زمینه اتاق تبریز وارد عمل شده و از هفته قبل نسبت به برگزاری دوره های آموزشی مربوط به این سامانه اقدام کرده که این دوره ها، در طول روزهای آتی نیز ادامه خواهد داشت.
کمالی، قطع مکرر و مشکلات سیستمی سامانه را از دیگر مشکلات مربوطه عنوان کرده و گفت: همچنین طی پروسه طولانی برای گرفتن کد جدید از یک هفته تا 10 روز نیز از دیگر مشکلات مربوطه است.
وی ادامه داد: در شرایط کنونی که رکود تورمی بر جامعه حاکم بوده، واحدها با موضوع فروش کمتر و انباشت کالا مواجه هستند که در این
شرایط اعمال فشار مضاعف از سوی سازمان صمت و تعزیرات به هیچ وجه درست نیست.
کمالی افزود: در اوضاع کنونی و با گرانی های مواد اولیه و کمبود آن ها و از سوی دیگر فشارهای ناشی از تحریم، وارد کردن تنش های بیشتر به بدنه تولید و صنعت، خسران زا است که در این جلسه نیز قول های مساعدی برای حمایت از بخش صنعت داده شد.
نائب رییس اتاق تبریز همچنین با تاکید بر لزوم تجدید نظر در بحث افزایش قیمت گاز، برق و سایر حامل های انرژی گفت: در این موضوع نیز قرار بر بررسی موضوع یاد شده از سوی مسئولان سازمان صمت شد.