تاریخ : سه شنبه 10 خرداد 1401
کد 3128

رییس اتاق تبریز تاکید کرد:

تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی خواسته ای اساسی از رییس جمهور

رییس اتاق تبریز تامین سرمایه در گردش 40 هزار میلیارد تومانی برای واحدهای تولیدی استان را از جمله مهم ترین درخواست ها از رییس جمهور در جریان سفر پیش رو به استان دانست.
به گزارش روابط عمومی اتاق تبریز، یونس ژائله ظهر سه شنبه در جلسه هم اندیشی تشکل های حوزه های صنعتی و اقتصادی استان در محل اتاق تبریز با تاکید بر وجود اتحاد ما بین تشکل های اقتصادی استان گفت: باید یک صدای واحد از سوی بخش خصوصی شنیده شده و از هر گونه ایجاد تضاد در بین این افراد جلوگیری شود.
 
وی با اشاره به در پیش بودن سفر ریاست جمهوری و لزوم آمادگی و اتحاد تشکل ها برای ایجاد خواسته هایی مشترک از دولت در این سفر گفت: این امر می تواند سفر رییس جمهور به استان را اثربخش کرده و مطالبات موثری از ایشان و هیات دولت داشت.
 
ژائله در بخشی از سخنان خود، کمبود سرمایه در گردش واحدهای تولیدی را یکی از مسائل اساسی و مهم در حوزه صنعت دانسته و گفت: در این بین، واحدهای کوچک و متوسط بیش از دیگر واحدها دچار خسران شده اند. این واحدها به خاطر مشکلات موجود، قادر به بازپرداخت معوقات خود به بانک ها نبوده و در ادامه نیز نمی توانند تسهیلات لازم را از این بانک ها دریافت کنند.
 
وی افزود: این استان به لحاظ بازپرداخت تسهیلات جزو استان هایی است که در جایگاه خوبی قرار دارد. وجود چهار درصد معوقه رقم بالایی نسبت به استان هایی که حتی دارای معوقه 17 درصدی هستند، نیست. واحدهای استان ما در زمینه خوش حسابی می توانند زبانزد باشند.
 
رییس اتاق تبریز تامین سرمایه در گردش 40 هزار میلیارد تومانی برای واحدهای تولیدی استان را از جمله مهم ترین درخواست ها از رییس جمهور دانسته و گفت: بانک های خصوصی مبلغی معادل این میزان را از استان بیرون برده اند و ما حالا می خواهیم این پول استان را به خود واحدهای استانی بازگردانند.
 
وی وجود مشکلات اساسی در بحث زیرساخت هایی همچون آب، گاز و برق را از جمله مشکلات موجود واحدهای تولیدی به خصوص در شهرک های صنعتی دانسته و گفت: همچنین زیرساخت های ضعیف جاده ای همچون نیمه تمام ماندن جاده تبریز – بازرگان را می توان از مشکلات موجود دانست. این جاده می تواند از بابت ترانزیت جاده ای ایران و اروپا موثر باشد اما چندین سال است که نیمه تمام مانده است.
 
ژائله طرح بندر خشک جلفا را از دیگر پروژه های ضروری دانسته و گفت: برای دسترسی به چین و بازار روسیه ضرورت دارد که این فاصله چندین کیلومتری به نحوی به یکدیگر وصل شود.
 
رییس اتاق تبریز همچنین با اشاره به ضرورت توجه ویژه به موضوع معدن مس سونگون به عنوان یکی از بزرگترین ذخایر مس کشور گفت: در این زمینه شرکت مس آذربایجان باید در خود استان ثبت شده و این شرکت در مسائل هزینه ای همچون پرداخت مالیات و تامین مالی استان مشارکت داشته باشد.
 
وی با تاکید بر ضرورت تامین امنیت سرمایه گذاری در کشور گفت: سرمایه گذار یک فرد قابل اطمینان و معتبر بوده که در این کشور و شهر سرمایه خود را گذاشته است و باید به این افراد حرمت قائل شد.
 
ژائله ادامه داد: تلاش برای ایجاد نگرش مثبت بین مردم نسبت به بخش خصوصی از جمله وظایف اتاق و تشکل های اقتصادی است.
 
در این جلسه روسا و نمایندگان تشکل های اقتصادی و صنعتی استان نیز به بیان نکته نظرات خود پرداختند.

همچنین در پایان این جلسه توسط تشکل های بخش اقتصادی و صنعتی استان از زحمات یونس ژائله، رییس اتاق تبریز نسبت به تصمیمات وی در پیشبرد اهداف توسعه ای اتاق تبریز قدردانی شد.