مدیرکل دفتر هماهنگی صادرات محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی، در 10 ماهه سال جاری و با وجود شرایط تحریم و شیوع کرونا، صادرات محصولات شیرینی، شکلات و فرآوردههای غلات نسبت به مدت مشابه سال 1398 از نظر ارزشی 8 درصد و به لحاظ وزنی با 22 درصد افزایش در صادرات روبرو بوده است.
به گفته محمود بازاری، مدیرکل دفتر هماهنگی صادرات محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی، در 10 ماهه سال جاری و با وجود شرایط تحریم و شیوع کرونا، صادرات محصولات شیرینی، شکلات و فرآوردههای غلات نسبت به مدت مشابه سال 1398 از نظر ارزشی 8 درصد و به لحاظ وزنی با 22 درصد افزایش در صادرات روبرو بوده است. محمود بازاری اظهار داشت: صنعت شیرینی و شکلات یکی از صنایع با ارزش افزوده بالا است که در صورت تولید محصولات باکیفیت بالا و رقابتپذیر، بازاریابی دقیق و شناسایی ذائقه و سلایق بازارهای هدف صادراتی و استفاده از نام و نشان و برند مناسب میتواند جایگاه بهتری را در بازارهای جهانی پیدا کند. وی افزود: حجم صادرات صنعت شیرینی، شکلات و فرآوردههای غلات تقریباً معادل 30 درصد صادرات صنایع غذایی کشور است که در سختترین شرایط اقتصادی محقق شده است.