به همت اتاق تبریز، در اولین روز سال جدید میلادی به مناسبت رویداد 2018 که تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی، از طرف کنفرانس کشورهای اسلامی انتخاب شده جلسه ای با حضور مهندس نعمت زاده مدیر رویداد 2018 در محل اتاق تبریز برگزار شد.
نعمت زاده با اشاره به این نکته که از امروز می بایستی در تقویم سالانه شهر تبریز برای تمام روزهای سال برنامه مدون داشته باشیم پیشنهاد داد ستاد ویژه ای به ریاست دکتر خدابخش استاندار آذربایجان شرقی ایجاد و روزانه اعضای این ستاد گزارشی از عملکرد خود را به استاندار ارائه دهند تا به بهترین نحوه ممکن از این فرصت طلایی که در اختیار کشور و استان قرار گرفته، بهره مند شویم.
نعمت زاده با اشاره به این نکته که در کشور تمام کارهای بزرگ به دست مردم صورت گرفته از حاضرین در جلسه خواست تا حضور بخش خصوصی در رویداد 2018 را بیش از پیش مهیا نمایند و از همکاری و هم افزایی که بین بخش های مختلف استان و کشور فراهم می شود به استقبال این رویداد مهم که می تواند کشور و تبریز را به جهان معرفی کنند برویم.
وی از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی بخش خصوصی خواست تا لوگوی رویداد 2018 را در روی محصولات تولیدی خود درج نمایند و از سازمانها و نهادهای دولتی خواست تا در خصوص معرفی این رویداد بی نظیر و فرصت طلایی، تبلیغات محیطی و دیجیتالی خود را بیش از پیش افزایش دهند.
دکتر مجید خدابخش استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به این نکته که سال 2018 میلادی برای تبریز سال مهمی است و در این سال به خاطر انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی مورد توجه همه کشورهای جهان قرار خواهد گرفت خاطر نشان کرد: با وجود تعاریف و انتظار متفاوت مردم و مسئولان از این رویداد عظیمی که در اختیارمان قرار گرفته بیش از همه می بایستی به یک ادبیات و زبان مشترک برای همکاری و هم افزایی در راستای بهره مندی بیشتر از این فرصت طلایی برسیم تا بتوانیم با هماهنگی بسترهای سخت افزاری و نرم افزاری لازم را ایجاد نماییم.
استاندار آذربایجان شرقی این رویداد را نکته عطف و آغازی برای معرفی بیشتر ظرفیت های معنوی و فرهنگی شهر تبریز و آذربایجان خواند و یادآور شد : گردشگران خارجی علاقمند شناخت آداب و رسوم و گنجینه های فرهنگی ما هستند و وظیفه ماست که فرهنگ و ارزشهای فرهنگی خود را در بهترین شکل و بسته بندی در اختیار گردشگران خارجی قرار دهیم.
وی با اشاره به این نکته که شهر گردشگر پذیر ویژگی خاص خود را دارد از مسئولان و مردم خواست که از هر جهت خود را مهیای پذیرای میهمان نمایند.
دکتر محمد حسین فرهنگی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست استفاده از لوگوی تبریز 2018 در محصولات واحدهای تولیدی استان ، نصب پوسترهای این رویداد در سازمان ها ، ادارات و واحدهای تولیدی، دعوت از NGO ها و تشکل های مردم نهاد استان برای برگزاری هر چه بهتر این رویداد، بهینه سازی ورودی شهر تبریز و ارائه تقویم رخدادهایی که در طول سال 2018 در تبریز از طرف سازمانها و نهادها برگزار خواهد شد به ستاد این رویداد که به ریاست استاندار تشکیل خواهد شد و حمایت همه جانبه دولت و مجلس را برای برگزاری هر چه بهتر این رویداد مهم و تاثیرگذار را خواستار شد.
صمد حسن زاده :
رئیس اتاق تبریز با اشاره به حضور مسئولان استانی ، شهری، دانشگاهی و فعالان اقتصادی که به مناسبت تبریز 2018 در محل اتاق تبریز گرد هم آمده اند، خاطر نشان کرد: این فرصت بی نظیری برای کل کشور ایران است و همه باید تلاش نماییم تا از ظرفیت های این رویداد بزرگ برای معرفی توانمندیهای معنوی و فرهنگی این کشور به جهان بیشترین استفاده را بنمایم.
وی با اشاره به این نکته که پیشرفت تبریز و آذربایجان برای توسعه کل کشور مفید و اثرگذار خواهد شد از مسئولان استانی و کشوری خواست تا در برگزاری هر چه بهتر این رویداد از هیچ کوششی دریغ ننمایند و در همین راستا چند پروژه بزرگ و ملی به مناسبت 2018 برای استان در نظر گیرند.
حسن زاده : حضور کشورهای D8 و روسای اتاق های بازرگانی این کشور به مناسبت تبریز 2018 در این شهر در ایام دهه فجر را از اقدامات اتاق تبریز برای برگزاری هر چه باشکوهتر این رویداد خواند و یادآور شد با اتاق های سراسر کشور هماهنگ شده ایم که پک های تبلیغاتی تبریز 2018 را در تمام اتاق ها در معرض دید مراجعه کنندگان و مردم گذارند.
در ادامه نشست تبریز 2018 حاج حسن پرویزیان و مسئولان آموزش و پرورش استان در خصوص آموزش فنی و کاربردی جوانان استان برای مرتفع نمودن نیازهای واحدهای تولیدی و صنعتی به متخصصان با استفاده از روش های آموزشی و تربیتی کشور آلمان، با بهره گیری از مربیان محبوب این کشور را مطرح کردند.
در این نشست همچنین برخی دیگر از مسئولان و فعالان اقتصادی در خصوص اهمیت این طرح نکته نظرات خود را مطرح کردند.