اسمعلی حسنی درباره وضعیت بازار موادغذایی اظهار کرد: بازار پس از افزایش قیمتهای افسارگسیختهای که پس از عید آغاز شد در اوایل ماه مبارک رمضان در برخی اقلام شاهد افزایش ۲۰ درصدی قیمتها بودیم.
دبیرکل اتحادیه بنکداران موادغذایی افزود: قیمت برنج خارجی به شکل عجیبی افزایش یافته و از کیلویی ۷۲۰۰ تومان به ۱۶ هزار و ۵۰۰ تومان رسید حدود ۱۳۰ درصد داشته است.
وی همچنین از گرانفروشی شکر خبر داد و گفت: قیمت شکر از سوی دولت ۶ هزار و ۳۰۰ تومان تعیین شده، اما به صورت عمده با قیمت ۷ هزار و ۵۰۰ تومان در حال عرضه است و در هر کیلوگرم شکر ۱۲۰۰ تومان گرانفروشی صورت میگیرد.
حسنی بیان کرد: عرضه به اندازه کافی وجود ندارد به همین دلیل صنایع غذایی ناچار هستند با قیمت بالاتر آن را تهیه کنند.
دبیرکل اتحادیه بنکداران موادغذایی تاکید کرد: کمبودی در بازار وجود ندارد مشکلی که با آن مواجه هستیم گرانفروشی است که برخی در حال سوءاستفاده هستند.
وی با بیان اینکه در برخی از اقلام نیز با افزایش قیمت ۱۰ تا ۲۰ درصد مواجه بودیم، تصریح کرد: البته در برنج با گرانفروشی مواجه نیستیم بلکه افزایش قیمت به دلیل تغییر نرخ ارز اختصاصی به آن است که موجب افزایش قیمت شده است.
دبیرکل اتحادیه بنکداران موادغذایی درباره قیمت روغن نیز گفت: در روغن مایع با مخالفت سازمان حمایت افزایش قیمتی صورت نگرفت، اما شرکت ها تخفیفهایی که ارائه میکردند را حذف کردند.
حسنی با بیان اینکه در روغن حلبی ۱۶ کیلوگرمی که بیشتر صنایع از آن استفاده میکنند گرانفروشی زیادی صورت میگیرد، خاطرنشان کرد: قیمت این روغنها ۱۱۲ هزار تومان درج شده، اما بسته به برند آن با قیمتهای ۱۴۲ هزار تومان تا ۱۷۲ هزار تومان به صورت عمده در حال عرضه است./خبرگزاری میزان