با گسترش ویروس کرونا، تقاضا برای خرید شیرینی و شکلات به دلیل لوکس بودن این کالا در سبد مصرفی کاهش یافته است.
رئیس انجمن بیسکویت، شیرینی و شکلات ایران گفت:
برنامهای برای افزایش قیمت شیرینی و شکلات نداریم، با گسترش کرونا و کاهش قدرت خرید خانوار در افزایش قیمت باید احتیاط کرد، در غیر این صورت اُفت بیشتری شامل این صنعت میشود.
با گسترش ویروس کرونا و بسته شدن مرزها، از آنجایی که صادرات تا حدودی احتیاط پذیر است، به دلیل فساد پذیری کالا باید احتیاط بیشتری در صادرات صورت گیرد.
سال گذشته مجموع ارزآوری حاصل از صادرات شکلات، ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیون دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال ما قبل ۲۰ تا ۳۰ درصد کاهش یافته است.